Konepaja Messut 2018, Finlandiya

En iyi satış

40 Yıl Değiştirilebilir Freze Bıçakları Üreticisi | YT /YT / YIH TROUN

Tayvan merkezli, YIH TROUN ENTERPRISE CO., LTD.1977'den beri, 4500'ün üzerinde standart değiştirilebilir kesici ve 30 patentli tasarıma sahip olan değiştirilebilir bir kesici alet üreticisidir. Maliyetleri düşürmek ve maksimum üretkenliğe ulaşmak için yüksek verimli Endekslenebilir Araçlar geliştirmeye odaklanmak.

YT / YT/ YIH TROUN Tayvan'da karbür uç sinterleme ve taşlama için benzersiz çekirdek teknolojisi ile birlikte değiştirilebilir uç tutucu üreten tek şirkettir. Değiştirilebilir testere bıçakları, yan ve freze bıçakları ve transformatör t-slot bıçakları dahil hassas kanal açma, dilme ve kesme aletleri.

YT, verimliliği artırmak ve maliyeti azaltmak için işleme endüstrisinin zorluklarını karşılamak için değiştirilebilir kesici takımlar geliştirmeye odaklanmıştır. YT endekslenebilir takımlar, üreticinin üretiminin rekabetçiliğine yardımcı olmak için makinenin performansını artırmak üzere geliştirilmiştir. Kolay temizlenebilir, ısı direnci ve yüksek kaliteli değiştirilebilir yüksek hızlı kesici ve değiştirilebilir musluklar ile 40 yıllık deneyime ek olarak, YT /YT / YIH TROUN her müşterinin taleplerinin karşılanmasını sağlar.

Konepaja Messut 2018, Finlandiya

2018/03/20 YT

YT orada olacak, sergi araçlarımızı gösterecek. İlginizi bekliyoruz ve bir göz atın.
Ürünlerimiz gösteren: endekslenebilir --- UFO Famliy sistemi / Merkezi matkap / Nokta matkap / Pah kral / Testere bıçağı / Yan freze / Disk freze / Kırlangıç ​​/ 4 in 1 Sayaç delik

Sergi profili: Metal takım tezgahı 、 Sac şekillendirme makinesi 、 Takım tezgahı aksesuarı 、 Aletler ve takımlar 、 Taşlama taşı ve aşındırıcı 、 Kalıplar ve kalıplar 、 Güç aktarımı 、 Akışkan gücü 、 kontrolör ve bilgisayar sistemi ener Bağlantı elemanı

Stand Bilgisi

• Sergi zamanı: 20 Mart - 22 Mart 2018