En iyi satış

40 Yıl Değiştirilebilir Freze Bıçakları Üreticisi | YT /YT / YIH TROUN

Tayvan merkezli, YIH TROUN ENTERPRISE CO., LTD.1977'den beri, 4500'ün üzerinde standart değiştirilebilir kesici ve 30 patentli tasarıma sahip olan değiştirilebilir bir kesici alet üreticisidir. Maliyetleri düşürmek ve maksimum üretkenliğe ulaşmak için yüksek verimli Endekslenebilir Araçlar geliştirmeye odaklanmak.

YT / YT/ YIH TROUN Tayvan'da karbür uç sinterleme ve taşlama için benzersiz çekirdek teknolojisi ile birlikte değiştirilebilir uç tutucu üreten tek şirkettir. Değiştirilebilir testere bıçakları, yan ve freze bıçakları ve transformatör t-slot bıçakları dahil hassas kanal açma, dilme ve kesme aletleri.

YT, verimliliği artırmak ve maliyeti azaltmak için işleme endüstrisinin zorluklarını karşılamak için değiştirilebilir kesici takımlar geliştirmeye odaklanmıştır. YT endekslenebilir takımlar, üreticinin üretiminin rekabetçiliğine yardımcı olmak için makinenin performansını artırmak üzere geliştirilmiştir. Kolay temizlenebilir, ısı direnci ve yüksek kaliteli değiştirilebilir yüksek hızlı kesici ve değiştirilebilir musluklar ile 40 yıllık deneyime ek olarak, YT /YT / YIH TROUN her müşterinin taleplerinin karşılanmasını sağlar.

2018/05/28 YT

Yenilikçi ürünlerimizi tanımak için bizi ziyaret etmenizi bekliyoruz.

2018 yılında “BE IN, BIEMH” başlığı altında sunulacak olan sergi, iş modellerini stratejik sektörlere daha yakın hale getirme hedefiyle Endüstri 4.0, yenilikçilik, uluslararasılaşma, sistem entegrasyonu ve üretken istihbarat gibi konulara odaklanacak. Ekonomi. Dünyanın önde gelen takım tezgahı şirketlerinin bazılarının katılımı, BIEMH'yi bu özel alanda Avrupa'nın en seçkin fuarlarından biri haline getirdi.

Stand Bilgisi

• Sergi zamanı: 28 Mayıs - 1 Haziran 2018