2018 Tayvan Uluslararası Makine Takım Gösterisi (TMTS)

En iyi satış

YT / YT / YIH TROUN 2018 Tayvan Uluslararası Makine Takım Gösterisi (TMTS) Giriş

YIH TROUN ENTERPRISE CO., LTD. Takım Tezgahları Sanayi Tayvan tedarikçi ve üretici. YT / YT / YIH TROUN, müşterilerimize yüksek kaliteli T Yuvası Kesici, Merkez Matkap, Testere Bıçağı, Yan Freze, Pah, Dokunun, Disk Freze, Nokta Delme, İplik Freze, Sayaçlı Delme, 1977'den beri sunmaktadır. teknoloji ve 40 yıllık tecrübe, YT / YT / YIH TROUN her müşterinin talebini karşıladığından emin ol.

2018 Tayvan Uluslararası Makine Takım Gösterisi (TMTS)

2018/11/07 YT

Yenilikçi ürünlerimizi tanımak için bizi ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Gösterilen ürünlerimiz: Endekslenebilir --- UFO Famliy sistemi / Merkez matkap / Nokta matkabı / Pah kralı / Testere bıçağı / Yan freze / Diskli freze / Kırlangıç ​​/ 4'ü 1 arada delikli

Sergi Profili: Aşağıdaki tematik pavyonlar için sergi planlandı: Metal kesme makineleri / Metal şekillendirme makineleri / Takım tezgahı aksesuarları, parçaları, parçaları, akışkan gücü, CNC kontrol sistemi ve yardımcı ekipman / Kesme aletleri, takım tutma ve çalışma aletleri, ölçüm aletleri / Akıllı üretim sistemi / Medya, dernekler, hizmet sektörü

TMTS 2018 logosu

Stand Bilgisi