Metal sermet kesici uçta araştırmanın başarısı

En İyi Satış

40 Yıllık Endekslenebilir Frezeler Üreticisi | YT /YT / YIH TROUN

Tayvan merkezli, YIH TROUN ENTERPRISE CO., LTD.1977'den beri 4500'den fazla standart değiştirilebilir kesici ve 30 patentli tasarıma sahip değiştirilebilir bir kesici takım üreticisidir. Maliyeti düşürmek ve maksimum üretkenliğe ulaşmak için yüksek verimli Endekslenebilir Araçlar geliştirmeye odaklanma.

YT / YT/ YIH TROUN, Tayvan'da karbür uç sinterleme ve taşlama için benzersiz çekirdek teknolojisi ile birlikte değiştirilebilir sap tutucu üreten tek şirkettir. Değiştirilebilir testere bıçakları, yan ve freze bıçakları ve transformatör t-slot kesicileri dahil hassas kanal açma, dilme ve kesme aletleri.

YT, verimliliği artırmak ve maliyeti düşürmek için işleme endüstrisinin zorluklarının üstesinden gelmek için değiştirilebilir kesici takımlar geliştirmeye odaklanıyor. Üreticinin üretimde rekabet edebilirliğine yardımcı olmak için makinenin performansını artırmak için YT endekslenebilir araçlar geliştirilmiştir. 40 yıllık tecrübeye ek olarak kolay temizlenebilir, ısıya dayanıklı ve yüksek kaliteli değiştirilebilir yüksek hızlı kesici ve değiştirilebilir kılavuzlar ile YT /YT / YIH TROUN, her müşterinin taleplerinin karşılanmasını sağlar.

Metal sermet kesici uçta araştırmanın başarısı

2021/3/1 YT
YT
CE-100 metal sermet eki
YT CE-100 metal sermet eki

Devrim niteliğindeki CE100 kalite, aşırı ısı ve aşınmaya karşı dirençli kesici uç kalitesi oluşturmak için karbür, sermet ve 3 farklı nadir metal ile birleştirilmiştir. Bu olağanüstü kalite ile kesici uç takım ömrünü artırır ve işleme maliyeti önemli ölçüde artar.