En iyi satış

YT / YT / YIH TROUN Endekslenebilir Kesici Aletler Temini

Tayvan merkezli, YIH TROUN ENTERPRISE CO., LTD. 1977'den beri endekslenebilir bir kesici takım üreticisidir.

Endekslenebilir musluklar ve karşı delikler gibi toplam endüstriyel delik açma aletleri. İndekslenebilir testere bıçakları, yan ve freze bıçakları ve transformatör t yarıklı kesicileri içeren hassas yiv açma, dilme ve kesme aletleri.

YT, işleme endüstrisinin verimliliğini artırmak ve maliyeti azaltmak için karşılaştığı zorlukları karşılamak için endekslenebilir kesici takımlar geliştirmeye odaklanmıştır. Üreticinin üretim rekabetçiliğine yardımcı olmak için makinenin performansını artırmak için YT endekslenebilir araçlar geliştirilmiştir.

Temizlemesi kolay, ısı direnci ve yüksek kaliteli endekslenebilir yüksek hızlı kesici ve indekslenebilir kılavuzları ile 40 yıllık tecrübenin yanı sıra YT / YT / YIH TROUN her müşterinin talebini karşılamaktadır.

Araştırma ve Geliştirme

1977'deki kuruluşundan bu yana YT, maliyeti azaltmak ve maksimum üretkenliğe ulaşmak için yüksek verimli Endekslenebilir Araçlar geliştirerek inovasyon ilkelerine bağlı kalmıştır. Avrupa Takım Birliği ECTA'dan bir yayında, tüm işleme prosesinde takım maliyetinin% 5 bile olmadığı, ancak yüksek performanslı takımların kullanılmasının sadece takım maliyetini düşürmekle kalmayıp aynı zamanda makine üzerinde de olumlu etkisi olabileceğinden söz edildi. , tüm tesis yönetiminde ekipman ve loaborl maliyeti. Ayrıca, tüm şirketin performansının rekabetçiliğini, ürün kalitesini ve teslimat süresini de tanımlayacaktır.

Modern kesme uygulamalarında, kesicilerin endekslenebilirliği, en verimli ve yüksek ekonomik değere sahip kesici takım tipleri olarak kabul edilir. YT, 2015'ten bu yana, havacılık endüstrisinin yüksek standartlarını karşılamak için geliştirilmiş kaliteli uçlar ve tutucularla "µ" derecesine ulaşabildi.

4500'den fazla standart ürüne sahip olan YT, daha iyi çözümler ile özelleştirilmiş hizmet ve teknik destek de sunmaktadır.