Bangkok, Tayland MTA 2018

En İyi Satış

40 Yıllık Endekslenebilir Freze Üreticisi | YT /YT / YIH TROUN

Tayvan merkezli, YIH TROUN ENTERPRISE CO., LTD.1977'den beri 4500'den fazla standart değiştirilebilir kesici ve 30 patentli tasarıma sahip değiştirilebilir bir kesici takım üreticisidir. Maliyeti düşürmek ve maksimum üretkenliğe ulaşmak için yüksek verimli Endekslenebilir Araçlar geliştirmeye odaklanma.

YT / YT/ YIH TROUN, Tayvan'da karbür uç sinterleme ve taşlama için benzersiz çekirdek teknolojisi ile birlikte değiştirilebilir şaft tutucu üreten tek şirkettir. Değiştirilebilir testere bıçakları, yan ve freze bıçakları ve transformatör t-slot kesicileri dahil hassas kanal açma, dilme ve kesme aletleri.

YT, verimliliği artırmak ve maliyeti düşürmek için işleme endüstrisinin zorluklarının üstesinden gelmek için değiştirilebilir kesici takımlar geliştirmeye odaklanıyor. Üreticinin üretim rekabetçiliğine yardımcı olmak için makinenin performansını artırmak için YT endekslenebilir araçlar geliştirilmiştir. 40 yıllık tecrübeye ek olarak kolay temizlenebilir, ısıya dayanıklı ve yüksek kaliteli değiştirilebilir yüksek hızlı kesici ve değiştirilebilir kılavuzlar ile YT /YT / YIH TROUN, her müşterinin taleplerinin karşılanmasını sağlar.

Bangkok, Tayland MTA 2018

2018/05/16 YT

Yenilikçi ürünlerimizi tanımak için gelip bizi ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Gösteren ürünlerimiz: Endekslenebilir - UFO Famliy sistemi / Merkez matkap / Nokta matkap / Pah kral / Testere bıçağı / Yan freze / Disk freze / Kırlangıç ​​/ 4'ü 1 arada Sayaç deliği

Sergi profili: Metal takım tezgahı 、 Sac şekillendirme makinesi 、 Takım tezgahı aksesuarı 、 Aletler ve aletler 、 Taşlama taşı ve aşındırıcı 、 Kalıplar ve kalıplar 、 Güç aktarımı 、 Sıvı gücü 、 kontrolör ve bilgisayar sistemi 、 Bağlantı elemanı

MAT2018

Stand Bilgileri