En İyi Satış

40 Yıllık Endekslenebilir Frezeler Üreticisi | YT /YT / YIH TROUN

Tayvan merkezli, YIH TROUN ENTERPRISE CO., LTD.1977'den beri 4500'den fazla standart değiştirilebilir kesici ve 30 patentli tasarıma sahip değiştirilebilir bir kesici takım üreticisidir. Maliyeti düşürmek ve maksimum üretkenliğe ulaşmak için yüksek verimli Endekslenebilir Araçlar geliştirmeye odaklanma.

YT / YT/ YIH TROUN, Tayvan'da karbür uç sinterleme ve taşlama için benzersiz çekirdek teknolojisi ile birlikte değiştirilebilir sap tutucu üreten tek şirkettir. Değiştirilebilir testere bıçakları, yan ve freze bıçakları ve transformatör t-slot kesicileri dahil hassas kanal açma, dilme ve kesme aletleri.

YT, verimliliği artırmak ve maliyeti düşürmek için işleme endüstrisinin zorluklarının üstesinden gelmek için değiştirilebilir kesici takımlar geliştirmeye odaklanıyor. Üreticinin üretimde rekabet edebilirliğine yardımcı olmak için makinenin performansını artırmak için YT endekslenebilir araçlar geliştirilmiştir. 40 yıllık tecrübeye ek olarak kolay temizlenebilir, ısıya dayanıklı ve yüksek kaliteli değiştirilebilir yüksek hızlı kesici ve değiştirilebilir kılavuzlar ile YT /YT / YIH TROUN, her müşterinin taleplerinin karşılanmasını sağlar.

2021/3/1 YT
Yeni Patentli Ürün UFO MILL Lansmanı

YT, Mart 2021'de en son değiştirilebilir UFO MILL'i piyasaya sürdü. Benzersiz patentli karbür kafa 4 farklı kafa içerir: UFO MILL / UFO Yüksek İlerlemeli Freze / UFO RouFing / UFO Yüksek İlerlemeli Pah. Geçtiğimiz yıl lanse ettiğimiz UFO MILL'den farklı olarak HSS ve karbür malzemelerinde farklı saplar ile birlikte daha farklı profil ve kafa geometrisini artırıyoruz, havacılık / tıp / enerji ve otomotiv gibi endüstrilerde uygulanabilecek 500'den fazla farklı kombinasyon getiriyor. .